Jeg – og mine kolleger – er godt fornøyd med helgens forskningsinnsats på hyttemessen i Trondheim. Jeg skrev en kort tekst hvor jeg oppsummerte arbeidsformen og opplevelsen av hyttemessen på forskning.no (av av Norges beste nettsider uansett kategori!). Jeg er en av deres faste bloggere og anbefalte folk å “Se opp for svermende forskere!

Forskning.no

Forskning.no

Et annen spennende observasjon kommer fra loggen til bloggen vi satte opp for hytteworkshopen vår. Vi fikk en god del treff i løpet av helgen fra folk som var ute etter opplysninger om hyttemessen – langt mer enn jeg hadde ventet.

Til slutt vil jeg sitere en tweet fra Hyttelivs journalist Sverre Julsrud Kristiansen: “Endelig en humaniora-forsker som kan kommunisere med media. Er det lov å håpe på ny generasjon HF-akademikere http://www.hyttedrommen.net/” Til det kan jeg bare si tusen takk – slikt varmer!