Jeg var kort med i et innslag om internett på hytta i Norgesglasset i dag. Det var en interessant opplevelse, i og med at dette faktisk var første gangen jeg var med på et radioinnslag som ikke var live. Selve intervjuopplevelsen ble dermed noe rotete med litt hopping fram og tilbake. Jeg ble kryssklippet med uttalelser fra en hyttefamilie i Verdal, og det ble da langt fra tid til alt jeg sa i studio… Men sånn er det å snakke med media, så det har jeg egentlig ikke noe problem med! Får spare resten av poengene til boken.

Dersom det er noen som lurer på hvorfor det er litt stille på denne bloggen for tiden så er det ikke fordi jeg har tatt ferie men fordi jeg skriver på et annet prosjekt akkurat nå. Skal bruke “ferieukene” mine pluss forhåpentligvis august og september på dette. Deretter er det tilbake til hytteforskningen for fullt. I alle fall inntil jeg tar pappaperm fra desember til juni…

NRK har lagt ut hele sendingen som podkast her: http://podkast.nrk.no/fil/norgesglasset/nrk_norgesglasset_2009-0629-0205_35600.mp3?stat=1&pks=35600.