Mange er jo opptatt av nett på hytta; selv synes jeg hytter på nett er mer interessant for tiden. Jeg har merket meg at det finnes ganske mange andre hytteblogger ute på internett, hovedsaklig blogger som følger byggeprosjekter. Dette er jo kjempespennende og jeg lurer på om dette har potensiale til å bli en slags “Hyttebok 2.0” etterhvert. Nok en ting jeg må se nærmere på… Jeg skal i alle fall prøve å få lagd en liten oversikt over slike blogger etterhvert – denne posten er mest en påminnelse til meg selv om at jeg må gjøre det. Legg gjerne inn en kommentar dersom du er innom bloggen min og har en hytteblogg du vil dele!

Dessuten; jeg poster jo også oppdateringer på Twitter som @hyttedrommen. Jeg har bestemt meg for å innføre hashtaggen #hytte for alle tvitringer som har med hytter å gjøre – håper flere kan gjøre det samme etterhvert.

Og på toppen av det hele – siden jeg nå snakker om nett-ting – så er denne bloggen nå også optimalisert for iPhone.