Jeg ble intervjuet av NTB Tema angående en sak om hyttepriser mens jeg satt på flytoget til Roskilde en marskveld. Nå ser jeg at etpar aviser har plukket opp saken. Sunnmørsposten kjørte en artikkel på den 24. mars og Nationen 30. mars. Som det som regel er med intervjuer ble den lange praten vår kokt ned til følgende sitater:

Hytte-Norge handler om naturen

og

Hytta er essensen av vår forestilling om å være ute i naturen. Når vi er på hytta, selv om vi er i en hytteby, føler vi at vi er ute i naturen. Det er viktig for oss. Da vi etter andre verdenskrig fikk mer ferie, og så fikk bil ute på 1960-tallet, eksploderte hyttebyggingen. Det som er spesielt med Norge, er at det er et bredt eierskap. Hvem som helst i Norge, uansett klasse, kan ha en hytte. Slik skiller vi oss fra Storbritannia hvor fritidseiendom er noe som er forbeholdt de rike. Det er et flott fenomen.

Nationen, 30.03.11, s. 18.